Logo regionálního portálu pohorelicko.cz

Regionální zpravodajství

V Židlochovicích otevřeli zpracovnu zvěřiny. Nahlédněte do provozu

Michal Hrabal, Brněnský deník
středa 2.10.2024

Ilustrační foto
Autor: stock.xchng

Dančí, jelení i maso z divočáka zpracují pracovníci Lesů České republiky v nové zpracovně zvěřiny v Židlochovicích. Její plný provoz slavnostně zahájil generální ředitel státních lesů Dalibor Šafařík a ministr zemědělství Marek Výborný. Podle ministra je cílem dostat zvěřinu k veřejnosti a nabídnout kvalitně a bezpečně zpracované maso

» číst celou zprávu na serveru brnensky.denik.cz

Byl článek zajímavý?

Udělte článku hvězdičky, abychom věděli, co rádi čtete. Čím více hvězdiček, tím lépe.

Reklama